18.8.2013

Valmistautumista syksyn teehetkiin

Kävin perjantaina töiden jälkeen Fidassa, mukaan ei lähtenyt tällä kertaa mitään. Pengoin verho/kangasosastoa sillä silmällä, että jos olisin löytänyt jotain kivaa kangasta olohuoneen tyynyihin. En löytänyt.
 
Kävin vielä lähistöllä sijaitsevalla kirpputorilla ennen kuin fillaroin kotiin. Löysin sieltä keittiöön tuollaisen peltirasian teepusseille. Kivan yksinkertainen. Hintakaan ei päätä huimannut, lähti mun matkaan 1,20 eurolla. :)


Mä olen ehdottomasti kahvinjuoja, mutta syksyisin ja talvikausina tulee myös toisinaan juotua teetä. Ja jos olo tuntuu flunssaiselta. Suosikkeja on mm. Twiningsin Apple, Cinnamon & Raisin tee ja Four Red Fruits tee.


Mikä teemaku on sinun ehdoton lemppari? Mä olen vasta viime vuosina innostunut maistelemaan eri makuja. Olisi kiva kuulla, että mitä kannattaisi viileinä ja hämärinä syysiltoina maistaa? Ja sekoitatteko te teen joukkoon esim. sokeria tai hunajaa? Kertokaa mulle! :)

6 kommenttia:

 1. Vanilja ehdottomasti! Siihen ei vain kyllästy. Tilkka hunajaa, ja täydellistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. Itseasiassa multa löytyy muutama pussi twiningsin vaniljaa. En ole tosin kokeillut sen kanssa vielä hunajaa. Kiitti vinkistä! :)

   Poista
 2. Mun suosikkitee on nykyään Black Chai. Paras maistamani. on ollutEnglishTeashopin versio, mutta Clipperin on myös hyvää. Ne on kuitenkin kalliita, eikä niitä ole ihan joka kaupassa, joten Pirkankin versio menettelee. Ehdottomastimaodon jahunajan taisokerin kanssa, ainakin nämä chait.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Kiitti vinkistä! Täytyypä ensi kerralla katsella kaupassa teehyllyä vähän tarkemmin. ;)

   Poista
 3. Mä en kauheasti juo teetä, aina joskus menee kupillinen. Mutta tykästyin Omanissa kauheasti kardemummateehen <3 sitä löytyi joko valmiina sekoituksena jossa oli kaikki maidot ja sokeritkin valmiina tai sitten keittelin itse netistä löytyneellä ohjeella :) Pitääkin varmaan taas tehdä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Kuulostaa mielenkiintoiselta makuelämykseltä. :)

   Mä en myöskään ole mikään teen suurkuluttaja, kaukana siitä! Mutta syksyisin ja talvisin on joskus mukava napsauttaa vedenkeitin päälle ja nauttia kupillinen teetä. Ja vasta ihan viime vuosina olen alkanut maistelemaan makuteetä. Ennen join ihan perus liptonia maidon ja sokerin kera. Se tosin on edelleenkin ihan super hyvää, erityisesti leipäjuuston kanssa. ;)

   Poista