12.3.2013

Muistikirjamaaliskuu 11.3. ja 12.3.

Uusi työviikko on saatu jälleen käyntiin. Maanantai kun käy iltaan, alkaa aika juoksemaan oikein kunnolla ja sen voi hyvin jälleen todeta! Pakko vaan heittäytyä virran mukaan vietäväksi.. Välillä kurkkaan kalenterista, että mitä lähipäiville on tullut sovittua ja onneksi tarkistelin kalenteria tänään uudemman kerran. Olisi tullut tehtyä huomenna eräs reissu ihan turhaan kun olinkin muistanut päivän väärin.

Aamulla panikoin ja aloin hätäpäissäni tarkistelemaan muutamaa muutakin menoa, etten ole sekoittanut näitä keskenään. En onneksi ollut. Mielummin näin päin, että sovittu meno on vasta tuloillaan eikä niin, että ollaankin jo pahasti myöhässä. Huoh! Mä en selviytyisi arjesta ilman kalenteria!

Eilen en ehtinyt koneelle ollenkaan ja muistikirjamaaliskuun haastekin jäi osittain vaiheeseen, mutta tässä nyt sekä eilisen, että tämän päivän sivut.

 Maanantaina 11.3. piti kertoa, että mitä on syönyt päivän aikana...
.. ja tänään rustailtiin ylös lainaus josta pitää.

Elämää ei voida kirjoittaa; se on elettävä.

4 kommenttia:

 1. Tykkään ensinnäkin näiden sivujen muodosta. Toisekseen tykkään tuon ruokasivun taustana olevasta lehdestä ja tän lainaussivun postimerkeistä. Ja sokerina pohjalla, lainaus on Oscar Wildelta, joka on laukonut paljon lainattavaksi kelpaavaa! Mulla on (huoh) jossain kirjoitettuna ylös näitä mietteitä... Yksi taisi olla jotain jalkapallon sopivuudesta robusteille tyttölapsille, muttei sivistyneille pojille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa mun muistikirjassa ulkonurkat ovat oikeastikin pikkuisen tuollaiset pyöristetyt, mutta noi muodot on tehty kuviin kuvankäsittelyohjelmalla. :)

   Ruokasivun tausta on peräisin tuosta mun ruoka-annoksesta! Kulhossa on sanomalehtikuvioista leivinpaperia jonka sisällä noi lankkuperunat olivat. :)

   Poista
 2. Tuo postimerkkireunus on aivan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykkään kans! :) Keksinpäs jotakin käyttöä keräämilleni postimerkeille, tosin käytin sellaisia merkkejä joita mulla oli vähintään kaksin kappalen. :)

   Poista