13.3.2013

Muistikirjamaaliskuu 13.3.

Muistikirjamaaliskuu- haasteen päivän tehtävänanto: "Suunnittele itsellesi kunniamerkki tai mitali jostain ansaitsemastasi asiasta."

Mulla on töissä kiireisin ja hektisin aika aina vuoden vaihteessa ja erityisesti vuoden alussa tuolta tammikuusta helmikuun loppuun. Nyt jo on alkanut selvästikin hiljenemään! Jee! :) Ja tein tänään jotain sellaista mitä olen koko ajan lykännyt kaikkien kiireisempien juttujen takia.

Laitoin nimittäin mappeja ihan uuteen järjestykseen. Tuhosin turhia monisteita, järjestelin papereita järkevämpiin mappikokonaisuuksiin, tulostelin niiden sisälle uudet ns. sisällysluettelot ja tarrat niiden ulkoreunoihin. Nyt tuntuu, että siinä mun hommassa alkaa olemaan oikeesti jotain itua ja ennen kaikkea tiettyjen asiakirjojen löytäminen on nyt entistäkin helpompaa. Ja näyttää muuten niin siisteiltä ja järjestelmällisiltä kaikki arkistokaapitkin! Hyvä minä! :)2 kommenttia:

 1. Ihana papukaija! :) Itselleni voisin myöntää tuon saman tunnustuksen. Oli taas meilläkin töissä aika hullu alku vuosi, nyt jo onneksi rauhallisempaa. Huh, helpotus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En ole pitkään aikaan piirtänyt mitään.. Tämä haaste on kyllä pistänyt pohtimaan erinäisiä asioita ja tekemään juttuja, jotka muuten varmasti olisi jäänyt tekemättä. :)

   Hyvä me! :)

   Poista