5.3.2013

Muistikirjamaaliskuu 5.3.

Tänään olen ollut super tehokas! Innostuin siivoamaan ja järjestelemään varastohuonetta, vein läjän roskia roskikseen ja puunasin wc-tilat kaikkien muiden työjuttujen lisäksi. Hyvä minä! :)

Aamulla kävin kurkkaamassa hupsistarallaa - blogista, että mikä on tämän päivän aiheena ja töissä sitten niiden siivouspuuhieni lomassa suunnittelin tämän päivän sivua mielessäni.

Kotiin päästyäni kävelin pika pikaa kotiin ja tartuin heti tuumasta toimeen. Kissa makoili mun viekussa ja katseli kun mä selailin lehtiä ja viuhdoin liimapuikolla liimaa noihin kirjaimiin. :D

Mulla oikein sormet syyhyää täällä, että pääsisin jo tekemään seuraavaa sivua! Tää on just sellaista odotettua vastapainoa mun työkuvioille! :)

Jat ämän päivän tehtävänanto oli seuraavanlainen: "Viides päivä on menossa ja esimerkiksi nyt tarvitaan niitä aikakausi- tai sanomalehtiä sillä tehtävänantona on kirjoittaa viesti lehdistä leikatuin kirjaimin!"

6 kommenttia:

 1. Tämä oli hyvin sanottu :) mullakin sormet syyhyää jo seuraavaa tekemään vaikka luulin etukäteen että lopettaisin jo aloituksen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans mietin, että onko mulla aikaa tällaiseen, mutta kivasti sitä aikaa on kuitenkin aina jostain välistä löytynyt. :)

   Poista
 2. Kivoja sivuja olet tehnyt sinäkin. :) On se vaan jännä miten tällänen juttu piristää ja innostaa joka päivä. Oikein sitä odottaa aamua että pääsee lukemaan päivän aiheen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja on tosi kiva nähdä, että millaisia sivuja muut ovat saaneet aikaiseksi. :)

   Poista
 3. No tuossa on kyllä sellainen viesti, että ei voi muuta olla kuin samaa mieltä! :)

  VastaaPoista