9.3.2013

Muistikirjamaaliskuu 9.3.

Ulkona on ihan mielettömän kaunis ja aurinkoinen keli! Ja mä täällä vaan sisällä lusmuilen.. Noh, mutta laitoin ainaskin pyykit äsken kuivumaan parvekkeelle, sitten viime syksyn viimeisten lämpimämpien kelien jälkeen! Hihii! :) Kissa otti aijemmin lonkkaa parvekkeen pöydällä pitkän aikaa ja nuuskutteli kevättuoksuja. Nyt se rötköttää sen kiipeilytelineen toiseksi ylimmäisellä tasolla ihan reporankana. Hassu! :)

Mä nukuin itse päikkärit sohvalla ja voi miten aurinko lämmitti kivasti ja oli niin kiva herätä kun kun aurinko paistaa porottaa pilvettömällä sinitaivaalla ja tuo isoin annoksin valoa huoneisiin! :) Kevät, miten mun onkaan ollut sua niiin iso ikävä!

Muistikirjamaaliskuun päivän haaste kuuluu näin: "Lisää muistikirjaasi resepti jota haluaisit kokeilla, tai jota olet etsinyt pitkään."


Vaikka ehkä Borssikeitosta tuleekin mieleen syksy, niin mä tahtoisin silti kokeilla tässä joku päivä tota ohjetta! Opiskeluaikona tykkäsin aina koulujen Borssikeitoista, mutta en jostain syystä ole koskaan (vieläkään) tehnyt kyseistä keittoa itse. Ammattikoulussa oli aina Borssikeiton kanssa itseleivottuja lämpimiä sämpylöitä! Ne oli ihan jumalaisen maukkaita! Namskis!

Aurinkoista ja lämmintä lauantaita kaikille! :) Tää menee hakemaan nyt toisen koneellisen pyykkiä kuivumaan.. Ja sen jälkeen vois heittää taas levyksi tonne sohvalle. :D

6 kommenttia:

 1. Oi voi, täällä tulee nälkä, kun näitä toisten reseptejä katselee! Borssikeitto on kyllä hyvää ja niin ihanan värikästäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Täytyy vielä tarkemmin käydä kurkkimassa, joskos sieltä löytyis omaan pöytälaatikkoonkin jokunen uusi ohje. :)

   Poista
 2. Kivan näköinen sivu!
  En ole muuten tainnutkaan koskaan syödä borssikeittoa...

  VastaaPoista
 3. Joku muukin on käyttänyt Pirkan-lehteä.;)

  VastaaPoista