6.3.2013

Muistikirjamaaliskuu 6.3.

Tänään oli vähän erilainen työpäivä.  Aamusta menin vasta kymmeneksi yhteen palaveriin, kipaisin työpaikalla vain sen verran, että hoidin siellä parit paperiasiat ja yhden maissa olin jo kaupungilla hoitelemassa juoksevia asioita. Työhön liittyviä asioita, mutta kuitenkin. :)

Kävin siinä sitten tietenkin myös vähän samalla omillakin asioilla. :D Jossain kohtaa löysin itseni Tiimarista ja satuin pois lähtiessäni huomaamaan siellä alehyllyn, jossa oli super edullisesti askartelutarvikkeita! Ja pitihän mun tietenkin käydä vähän penkomassa sitä hyllyä!

Nappasin matkaan joitakin väripapereita, kartonkeja ja tarroja. Ihan ajattelin tätä muistikirjamaaliskuu projektia! ;) Noh, ostin mä vähän postikorttiaineitakin. Mietin, että josko joku päivä tekisin pitkästä aikaa itse kortteja varastoon. Esimerkiksi onnittelukortteja ei ole koskaan liikaa!


Ja Muistikirjamaaliskuun päivän teema on: "JOS raha ja tila EIVÄT olisi este, mitä keräilisit/hamstraisit?"

Mä olen monesti kuolannut kaupoilla kaikkia kivoja uutuus astioita, mutta joita en tilan vähyyden vuoksi ja rahankin vuoksi voi oikeesti ostaa yhtään enempää! Tai ainakin ensin pitäis käydä keittiön kaapit läpikotaisin läpi ja katsoa, että josko sieltä löytyisi joitakin sellaisia kippoja ja kuppeja, jotka voisin lahjoittaa tai myydä pois. Ja sitten miettiä, että jos jotain uutta hankkisin?

Oikeesti kokoajan tulee uusia astiasarjoja ja vanhoihinkin sarjoihin uusia värejä ja kuoseja lisää, että mä en kestä! :D Ja puhumattakaan kirpputorilla tavatuista aarteista. Eli siis.. mun vastaus on, että JOS raha ja tila eivät olisi esteenä, haalisin kaappeihin kaikki ne ihanat kipot, kupit, lautaset, tarjoiluvaasit, vadit ja kulhot mitä ikinä haluaisin!! :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos!

      Kävin kurkkimassa myös blogisi puolella ja kivoja sivuja sieltäkin löytyi!

      Poista