22.5.2013

Akustinen livekeikka

Jei! Tälle illalle olis tarjolla sellaista ohjelmaa, ettei itse tarvitse kuin istua ja nauttia livemusiikista. Olen menossa nimittäin Anssi Kelan akustiselle soolokeikalle. En ole Anssia aijemmin livenä vielä nähnyt/kuullutkaan. Uskoisin, että kattava ja mukava keikka on luvassa?! 

Minusta noissa akustisissa keikoissa on aina jotain sellaista erilaista ja mukavaa jännitettä ja fiilistä, verrattuna ns. tavallisiin bändikeikkoihin kun mukaan on roudattu kaikenmaailman soittimet ja systeemit. Vaikka ei sillä mitään väliä ole, että onko matkassa minkä kokoinen poppoo tahansa.   Livenä kuultu musiikki on aina parhautta, vaikka sen sitten tarjoilisi kesäisellä torilla joku katusoittaja tai isommalla lavalla joku super suosittu stara.

Ja siitä onkin ehtinyt jo vierähtämään aika pitkä aika, että olisin ylipäätään livemusiikkia ollut kuuntelemassa. Ettei vain viime syksyinen Elämä lapselle konsertti olisi se viimoisin paikka. Hhmm? Tulee kyllä harmittavan vähän käytyä keikoilla vaikka tässäkin kaupungissa yks jos toinen artisti ja bändi heittää keikka tämän tästä. (On ollut myös niitä aikoja, että täällä pysähtyi tosi harvakseltaan yhtään ketään, että nyt pitäisi kyllä enemmän käydä, että keikkailisivat jatkossakin.) Mutta kun ei vain tule lähdettyä tai sitten ei menopaikka itsessään viehätä?! En tiiä. Ehkä tämänkin suhteen tulee skarpattua näin kesän kynnyksellä? Toivon ainakin niin. 

Anssi Kela - Miten sydämet toimii?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti