16.5.2013

Työmatka taittui pyörän selässä

Pöyräilin aamusella työpaikalle ilman kiirettä. Matka eteni verkkaisesti, katselin rauhassa ympärilleni ja ihastelin vain kaunista aamua. Aurinko porotti lähes pilvettömältä sinitaivaalta ja takki oli matkassa pyöränkorissa, mutta ei päällä. Riitti teepaita ja neule. :)

 Pyörätien vieressä autot jonottelivat liikennevaloissa ja minun lisäkseni moni muukin oli kotipihasta lähtiessään valinnut kulkuneuvoksi pyörän. Siltaa ylittäessäni ihastelin tyyntä järvenpintaa ja kuuntelin edessäni lentelevien lokkien laulua. 

Lokit
Niistä minulle tulee aina mieleen merenrantakaupunki, jäätelökioski, auringonpaiste, mukulakivitys, kaupungin hälinä ja kiireettömyys. :)

Kohta suuntaan pyöränrenkaat kotia kohti.
Illalla on tiedossa vähän ns. tyttöjen juttuja kun olen menossa tutustumaan Nanson uuteen myymälään. :) Työpaikan kautta kokosimme liutan naisia mukaan. Saa nähdä, että mitä kivaa ilta tuo tullessaan?! (Vähän ketuttaa, että suomen peli alkaa samoihin aikoihin kun mun pitää jo rientää toisaalle, mutta jos hyvin käy niin ehdin näkemään viimeisen erän.) Tärkeintä kuitenkin on, että poijaaat ovat tämän illan pelin jälkeen jatkossa! Te jotka katsotte peliä, fiilistelkää ja kannustakaa suomi voittoon munkin puolesta! :D  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti