23.5.2013

Mies ja kitara, yhdistelmä ei petä!

Eilinen ilta oli huikea! Anssi Kela veti lähemmäksi 2½ tunnin keikan huumorilla, rentoudella ja tunteella. Yleisö oli nähtävästi (itseni mukaan lukien) vaikuttunut illan setistä ja suurta kiitosta osoitettiin lopuksi seisten, käsiä yhteen taputtaen.

Etukäteen ei oltu settilistaa sen koommin suunniteltu, yleisö sai esittää toiveita ja niitähän riitti! Kuultiin sekä vanhempaa, että tätä uudempaa tuotantoa. Voin sanoa, että varmasti oli jokaiselle jotakin! :)


Nämä biisit kuultiin akustisen kitaran ja/tai pianon säestyksellä: Kuolematon laulaja, Kipinöitä, Sormus, Milla, Jennifer Aniston, Mikan faijan BMW, Laulu petetyille, Miten sydämmet toimii?, Harhaa, Puistossa, Älä mene pois, Aurinkosade, Levoton tyttö, Rakkaus on murhaa, Holy Diver, Parasta aikaa, 1972, Nummela, Kaksi sisarta, Kevät tulee, Uudet autot ja encore: Karhun elämää, Faijan haamu ja Suuria kuvioita. 


Henkilökohtaisesti mä en edes kaivannut sitä bändiä taustalle, koska yksinkertaisesti aukistisen kitaran soundi on vain niin parhautta. <3 Ja miten onkaan hienoa olla läsnä ja nähdä kun joka vetää niin tunteella ja on siinä tekemisessään ja hetkessä mukana koko kehollaan. Upeaa!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. :)

      Mä näin ensimmäistä kertaa Anssia livenä ja vaikutuin kyllä. Oli niin rento, aito ja symppis lavalla. Otti yleisönsä ja veti kyllä mahtavan keikan. Plussana akustinen kitara. Ei siihen muuta tarvinut. :)

      Poista