8.5.2013

Kotitöiden tuskaa

Miksi on niin ylivoimaisen vaikeaa..

putsata pölyt lamppujen päältä, kiinnittää nurkasta repsottava ikkunaverho, pedata peti, suoristaa kallellaan oleva taulu tai peili, kastella kukat, nyppiä kesäkukista kuihtuneet kukat pois, kuoria perunat, täyttää astianpesukone, laatia ruokaostoksista lista, tehdä töihin eväät jo edellisenä iltana, pienentää pattereista lämpöä, pitää vaatekaappi siistinä ja vaihtaa pölynimuriin uusi pussi?

Ja miksi ihmeessä niitä lehtiroskia ei koskaan voi viedä sinne roskiskatoksen vihreään laatikkoon samalla kun kiikuttaa muitakin roskia ulos? Ei se jostain ihmeellisestä syystä vain käy! Paljon helpommalla sitä luulee pääsevänsä, kun latoo niitä lehtiä ja mainoksia eteisen nurkassa olevaan kassiin niin kauan, että sinne nurkkaan on ehtinyt muodostumaan sellainen jumalaton kuorma niitä erinäisiä papereita, jotka eivät sitten enää loppuviimeksi todellakaan mahdu siihen läjän alle hautautuneeseen kassiin vaan avuksi on haettava toinen kassi. 

Ei se nyt niin vaikeaa voi olla mutkun joskus vaan on! :D  Luulis, että paljon työläämpää olisi esim. putsata ja aukaista tukossa oleva lavuaari tai pestä ne asitiat käsin, nyrkkipyykistä nyt puhumattakaan! 

Ja eilen kummastelin jälleen sitä, että miksi meidän ostoskassit jäävät joka ikinen kerta auton takaronttiin ja miksi muistan ne vasta kaupan kassajonossa?

Tämmöisiä mietiskelen täällä. :D Sain nimittäin aamusella putsattua vihdosta viimein työpaikan keittiön tuuletusikkunan välistä mustaa väriä huutavat vaaleat ikkunapokat puhtaiksi. (Hyvä minä!) Menikö siihen aikaa ehkä just se kaksiminuutti? Nipin napin! Ja kauanko tämäkin tekemätön pikkujuttu ehti mua häiritsemään?! :D

Minkälaiset tekemättömät asiat sinua häiritsee? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti