15.5.2013

Kaikki tapahtuu yhdessä hetkessä

Mieleni on tehnyt jo pitkään luontoon ja eritoten haluaisin ehtiä ulkoiluttamaan mun kameraa. Se on notkunut tietokonepöydällä jo ihan liian pitkän tovin, hyvä kun ei ole sen pahemmin pölyyntynyt! Ainoat kuvat mitä sillä olen räpsinyt tässä viimeisen parin kuukauden aikana, liittyvät joko ruokaan, kissaan tai meidän pervekkeeseen. :D Ja niistäkin kuvista vain pieni osa on päätynyt tänne blogiin. 

Haluaisin ikuistaa kuviksi tämän alkukevään. Luonto on kovaa vautia heräämässä talven aikaisesta horroksesta ja kaamoksesta. Ei mene aikaakaan kun puut, pensaat ja kukkapenkit ovat värikylläisen loistokkaita. Hiirenkorvia on jo läjäpäin! Teitä putsataan tämän tästä irtohiekasta ja jäätelökioskit ovat ehkä jo jossain avanneet luukkunsa. Oi, että! :) 

Ja vastapäinen kerrostalo jää pikkuhiljaa korkean pensaikon taakse piiloon. Toivon, ettei sitä kukaan päätä pistää tänä keväänä matalaksi, koska se tuo kivan näkösuojan ja oravat tykkäävät vipeltää sen oksilla tämän tästä.

Tuntuu, että tämä kaikki on tapahtunut yhdessä pienessä hetkessä. Viikonlopulle on lupailtu jopa yli +20 asteen lämpölukemia. Kevät saa kohta oikeesti väistyä kesän tieltä. Hullua! Vastahan ne viimeiset lumet sulivat pois. Ja miten nopeasti sulivatkaan, yhdessä silmänräpäytyksessä! Siltä ainakin tuntuu.

Ehkä suuntaankin tänään jo valokuvauspuuhiin. Hhmm.

Lämmintä keskiviikkoa ihmiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti