18.5.2013

Istuinpehmusteille uusi kuosi

Tuunailin tänään meidän parveketuolien pehmusteita. Olin jo ehtinyt pujauttamaan noi valkosiniset raitapehmusteet sellaisiin beigen värisiin tyynynpäällisiin, koska halusin tuosta hallitsevasta väristä eroon. Mutta en sitten kuitenkaan tyytynyt niihin. Olivat jotenkin mälsän väriset. Tai no ei värissä mitään vikaa ollut, mutta sävy oli jotenkin "likainen". Mietin jo, että kunhan ennätän niin poikkean kaungaskauppaan, mutta enhän mä sinne koskaan sitten ehtinyt.

Tänään puuhastelin taas parvekkeen kimpussa (Sain kauheen kimmokkeen kun katselin aamulla boksilta jakson Huvilaa ja huussia.) ja yks kaks sain idean, että teenkin tuosta vanhasta kaitaliinasta ne uudet päälliset. Vein parvekkeelle mm. tuon vaalean peltipurkin ja korin sekä asettelin kukkapurkkeja vähän eri paikkoihin. (Kissa ei ollut moksiskaan mun touhuilusta, veteli vain onnellisesti päiväuniaan tuolissaan.)

 Kaitaliina on kirppislöytö parilla eurolla, mutta se on harmikseni jäänyt tyystin vaatehuoneen hyllylle käyttämättömäksi. Pesun jälkeen se kun meni vähän venähtämään ja nuhruuntumaan. :/ Pitkään mietin, että mitä käyttöä sille keksisin vai heittäisinkö poies. Onneksi säästin. :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti