21.5.2013

Rehellistä kotiruokaa

Musta tuntuu, että mä olin tänään erittäin tehokas ja aikaansaava keittiön puolella. :) Töistä tullessani mun teki mieli rehellistä kotiruokaa ja niinpä värkkäsin meille oikein perunamuussia ja jauhelihakastiketta pitkästä aikaa. Kyytipojaksi nappasin jääkaapista eilisiä salaatinjämiä ja kyllä maistui hyvälle. :)Ja meidän eilisestä lohesta jäi myös syötävää, joten tein siitä tänään lohifetapiirakan. Piirakan ohje on muuten sama kuin tämä kinkkupiirakan ohje , mutta jätin pois paprikan ja tilalle heitin joukkoon tillin ja fetakuutiot. Ja kinkkusuikaleen korvasin lohella. Kivaa kokeilla uusia makuja! Meillä kun on ollut jo aika kauan ykkös suosikkina tuo kinkkupiirakka. Sanon kyllä, että tämän päiväisestä piirakasta tuli heti vähintäänkin se kakkos suosikki, ainakin jos multa kysytään!


 Mitä sitä huomenna sitten syötäisiin? Hhmm. 

2 kommenttia:

  1. Voi Nam! Nyt on varmaan pakko tehdä huomenna jauhelihakastiketta, jääkaapissa odottaa paketti jauhelihaakin sopivasti. :)

    VastaaPoista
  2. Suosittelen! Joskus tuollaiset perus ruoat sitten osaa maistua ihan parhaalle! En edes muista, että koska meillä oltaisiin tehty viimeksi jauhalihastiketta. :)

    VastaaPoista